Κούγιας: Ελπίζω να μην είναι αλήθεια…

Την αντίδραση του Αλέξη Κούγια προκάλεσε η άσκηση πειθαρχική δίωξης στην ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή την ανακοίνωση κατά των ορισμών διαιτητών στο ματς με την ΑΕΚ. Ο μεγαλομέτοχος της λαρισινής ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: “Επειδή ο χρόνος τον οποίο έδωσα στον κ. Λαίνη για να πάψει να καταδιώκει εμένα και την ΑΕΛ τελείωσε, δηλώνω ότι την επόμενη βδομάδα θα καταθέσω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Βουρλιώτη πειθαρχική και μηνυτήρια αναφορά”

Η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:

Ελπίζω να μην είναι αλήθεια αυτό που διάβασα σε διάφορα sites, ότι δηλαδή ο μόνιμος διώκτης της ΑΕΛ αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαίνης, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΑΕΛ για την απογευματινή ανακοίνωση η οποία, ούτε στρέφεται κατά κανενός, ούτε προσπαθεί να κατηγορήσει κανένα και το μόνο το οποίο κάνει είναι να καταγράφει τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν, για τα οποία μάλιστα όσο αφορά τους Λάμπρου – Απτόσογλου έχει επέμβει η τακτική δικαιοσύνη και διεξάγεται προκαταρτική έρευνα για το παιχνίδι Ξάνθη – ΑΕΛ, που διεξήχθη την προηγούμενη σεζόν, η οποία διεξάγεται κατόπιν εντολής του αρμόδιου εισαγγελέως από τον 25o Πταισματοδίκη Αθηνών, στον οποίο έχω κληθεί να καταθέσω προσωπικά την 7/10/2019.

Επειδή ο χρόνος τον οποίο έδωσα στον κ. Λαίνη για να πάψει να καταδιώκει εμένα και την ΑΕΛ τελείωσε, δηλώνω ότι την επόμενη βδομάδα θα καταθέσω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Βουρλιώτη πειθαρχική και μηνυτήρια αναφορά.

Μου κάνει εντύπωση, γιατί σιωπά ο προιστάμενος του κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, εκτός εάν συμβαίνει κάτι διαφορετικό.

Τα υπόλοιπα το Σάββατο το βράδυ στην Λάρισα, εκεί που ούτε εγώ, ούτε οι συνεργάτες μου κάνουμε λάθος τα αποδυτήρια και, αντί να πάμε στα αποδυτήρια της ομάδας μας, πάμε στα αποδυτήρια των διαιτητών μαζί με τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο, που δεν είναι μπράβος, αλλά μοιάζει με μπράβο, και πέρασε από εκεί για να πάρει τα κοινόχρηστα και δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ και ζει ως πλούσιος από τα 350.000,00€ αποζημίωση, που πήρε από την Ε.Π.Ο. με εισήγηση του Αλέξη Δέδε.

Ο κ. Λαίνης να γνωρίζει ότι υπάρχουν πολύ ανώτεροι από αυτόν εισαγγελείς, που δεν θα ακούσουν καθόλου καλά αυτά που γίνονται.

Εμείς από αυτά δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και δεν τρομοκρατούμαστε, αντιθέτως γινόμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο αποκαλυπτικοί και πιο διεκδικητικοί.

Με εκτίμηση

Αλέξης Κούγιας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις