ΟΦΙ: Χωρίς φόβο, με σεβασμό και πάθος

Για τον αγώνα με την Νίκη Βόλου προετοιμάζεται ο ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ σήμερα 4/10 θα γίνει η παρουσίαση της φανέλας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΟΦΙ:

«Ήταν 9 Ιουνίου του 2018 , όταν ο ΟΦΙ στο γήπεδο του Κερατσινίου , στον Πειραιά , παρουσία 400 φίλων του , έδινε ένα από τους πιό σπουδαίους αγώνες της ιστορίας. Τελικός κυπέλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Αντίπαλος η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Νικητής αναδείχθηκε ο ΟΦΙ με 2-0 .
Την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή ο ΟΦΙ σε ένα άλλο ιστορικό παιχνίδι, καθώς πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση στο Βουζουνεράκειο στάδιο σε αγώνα πρωταθλήματος football league.

Δεν χρειάζεται συστάσεις η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Ιστορική ομάδα με παραστάσεις στην super league , τελευταία φορά μάλιστα την σεζόν 2013-14 άσχετα αν την χρονιά εκείνη διοικητικά αδιέξοδα την ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Ο ΟΦΙ χωρίς φόβο με σεβασμό, αλλά και με μπόλικο πάθος , θα παίξει μπροστά στο κόσμο του, με στόχο τη νίκη. Το Βουζουνεράκειο είναι τεράστια δύναμη για τον ΟΦΙ , ο κόσμος του είναι η ψυχή του και η παραμονή στην κατηγορία περνά μέσα από αυτές τις δύο συνισταμένες.
Την Κυριακή το Βουζουνεράκειο θα βάλει για μια ακόμα φορά τα γιορτινά του. Οι παίκτες του ΟΦΙ πρέπει να παίξουν την μπάλα που ξέρουν. Στην Ρόδο ίδρωσαν την ασπρόμαυρη φανέλα, το ίδιο θα κάνουν και την Κυριακή. Οι φίλοι του ΟΦΙ θα είναι εκεί για να δώσουν ώθηση στην αγαπημένη τους ομάδα, με κόσμιο τρόπο φυσικά.
Την Κυριακή καλούμαι όλο των κόσμο 15:00 στο «Πέτρος Βουζουνεράκης».

Γενική είσοδος 10 ευρώ. Μαθητές Λυκείου 5 ευρώ. Μικρότερα παιδιά δωρεάν. ΑΜΕΑ και συνοδοί αυτών δωρεάν».

Η ανακοίνωση για την παρουσίαση της φανέλας:

«Όλα είναι έτοιμα για να την επίσημη παρουσία της φανέλας του ΟΦΙ για την περίοδο 2019-2020. Την Παρασκευή 4/10/19 στα γραφεία της ομάδας Μιχαήλ Κοθρή 19 στις 20:30, θα γίνει με κάθε επισημότητα η παρουσία της νέας μας φανέλας».

prismanews.gr