Γκίκας: «Γι’ αυτό επέστρεψα στον Ρήγα»

Ο Ρήγας Φεραίος άνοιξε την αγκαλιά του στον Ηλία Γκίκα και αυτός επέστρεψε στο Βελεστίνο. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2013 – 2014 στη Βελεστινιώτικη ομάδα. Το πέρασμα του από τους «κυανόλευκους» μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένο, αφού εκείνη τη χρονιά μέτρησε 25 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο.

Ο Ηλίας Γκίκας μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις από το κέντρο και μπροστά, αλλά η αγαπημένη του είναι εκείνη στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Γ΄ Εθνικής, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τον Βατανιακό της Football League. Σημαντικό κρίνεται να υπενθυμίσουμε ότι ο Γκίκας που συμφώνησε σήμερα με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, συμμετείχε σχεδόν σε ολόκληρη την προετοιμασία της Νίκης, λαμβάνοντας μέρος και στα φιλικά της Βολιώτικης ομάδας.

Με αφορμή τη μεταγραφή του στον Ρήγα Φεραίο, ο Ηλίας Γκίκας, μίλησε στον Δημήτρη Μπιτολά για τη Νίκη, το ενδιαφέρον του Ρήγα, τη συμφωνία του με την ομάδα του Βελεστίνου, τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και τον Λάκη Μπακάλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Γκίκα αποκλειστικά στο Goalpost.gr:

«Τα πράγματα στη Νίκη δεν ήταν όπως στην αρχή και γι αυτό αποφάσισα να αποχωρήσω. Στον Ρήγα Φεραίο είχε κλείσει το ρόστερ, αλλά για εμένα έκαναν μια εξαίρεση. Με αυτό έδειξαν πόσο με θέλουν. Ενδιαφέρονται για εμένα και αυτό με κάνει χαρούμενο. Μου ανεβάζει την ψυχολογία. Η συμφωνία με το Ρήγα έκλεισε σήμερα, αλλά είχαμε μιλήσει με τον πρόεδρο πριν 2-3 μέρες στο Βελεστίνο. Ο Ρήγας είναι μια γνώριμη ομάδα για εμένα. Έχω αγωνιστεί εκεί και στο παρελθόν. Γνωρίζω αρκετούς παίκτες που βρίσκονται τώρα στην ομάδα και μάλιστα με τον Κεφαλά, τον Τσίπη και τον Ζενούνι μας συνδέουν και φιλικές σχέσεις. Επίσης, γνωρίζω τον Λάκη Μπακάλη σαν προπονητή και είναι ένας από τους λόγους που επέστρεψα στην ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις