Χοβέ: Παιχνίδι που θα πάει στη δύναμη

Δηλώσεις στο επίσημο site της ΠΑΕ Νίκη Βόλου έκανε ο Ισαάκ Χοβέ, με αφορμή το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας για το πρωτάθλημα της Football League. “Ο αγώνας θα πάει στη δύναμη” δηλώνει χαρακτηριστικά ο προπονητής της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισαάκ Χοβέ:

“Γνωρίζω για τον ΟΦΙ, είναι μία ομάδα που δρα με πολλή ενέργεια στην άμυνα, μία πολύ δυνατή ομάδα, την οποία δύσκολα μπορείς να λυγίσεις. Διαθέτει τέσσερις ποδοσφαιριστές με ποιότητα και πολλή εμπειρία. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα πάει στη δύναμη, στα φυσικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, με πολύ ενθουσιασμό και πολύ πάθος.

Αυτό που θέλω να περάσω στα παιδιά είναι η νοοτροπία του νικητή, να γίνουμε μία ομάδα που θα μπαίνει να κερδίζει κάθε Κυριακή. Γνωριζόμαστε καλύτερα, εβδομάδα με την εβδομάδα, αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να αποκτούν και να διατηρούν τον απόλυτο έλεγχο κάθε παιχνιδιού. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο παιχνίδι της Κυριακής, προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.