Ιορδανίδης: Στόχος να κερδίσουμε το παιχνίδι

Ο Γιώργος Ιορδανίδης μίλησε στο επίσημο site της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για το προσεχές παιχνίδι της Νίκης Βόλο με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τόνισε πως η ομάδα του θα αγωνιστεί με στόχο να κερδίσει και να επιστρέψει στη βάση της με τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ιορδανίδη:

“Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα με τον Θεσπρωτό και σε αυτό συνέβαλε πολύ ο κόσμος μας που ήταν δίπλα μας μαζικά κι από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος του φώναζε για εμάς και μας στήριζε. Η πρεμιέρα, όπως κάθε πρεμιέρα, ήταν δύσκολη, καθώς στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, ειδικά μπροστά στο λαό σου, θέλεις να κάνεις καλή εμφάνιση και να πάρεις τη νίκη.

Μπήκαμε με το δεξί, κρατάμε τους τρεις βαθμούς, το πρωτάθλημα είναι μικρό, δεν πρέπει να έχουμε μεγάλη απώλεια βαθμών, ειδικά στην έδρα μας. Έχουμε καλή, ποιοτική ομάδα. Τώρα κοιτάμε το ματς με τον ΟΦΙ την Κυριακή, είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σκληρά γι’ αυτό και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, να είμαστε έτοιμοι.

Στόχος μας, φυσικά, να κερδίσουμε το παιχνίδι, επειδή όπως είπα και προηγουμένως, το πρωτάθλημα είναι σχετικά μικρό κι όταν κερδίζεις αγώνες μακριά από την έδρα σου, είναι σαν να παίρνεις έξι βαθμούς, όχι απλά τρεις. Πάμε για μία ακόμα μάχη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις