Δύσκολο έργο με Πιερικό έχει την Κυριακή ο Γ.Σ. Αλμυρού

Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αύριο στις 16.00 ο Γ.Σ. Αλμυρού. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, αλλά αυτό δεν είναι απλή υπόθεση καθώς καλούνται να μείνουν «όρθιοι» απέναντι στο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Στον ΓΣΑ παραμένουν τραυματίες οι Κόκκας, Δημόπουλος, Νικογιάννης, ενώ εκτός αποστολής θα μείνει και ο Βασίλης Ρακής που αισθάνεται ενοχλήσεις. Σε σχέση με τα προηγούμενα ματς διαθέσιμοι είναι και οι Καραγεωργόπουλος (αποθεραπεύτηκε) και Ντόντας (εκδόθηκε το δελτίο του).
Ο Στέλιος Αρσένος θα επιλέξει την 18άδα από τη λίστα των 24 διαθέσιμων ποδοσφαιριστών. Αυτοί είναι οι: Σπύρος Πολυμέρου, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Ρωμανός Χαρχαλάκης, Γιώργος Πατσής, Αποστόλης Λάμπος, Βαγγέλης Αγγελής, Αργύρης Κυριάκος, Γιώργος Παπακώστας, Γιώργος Αργυρόπουλος, Νίκος Καραγεωργόπουλος, Βασίλης Ντόντας, Κώστας Ζενούνης, Πέτρος Αγιασιώτης, Ανδρέας Δερμιτζάκης, Νίκος Φούκης, Γιώργος Τζαφλέρης, Θόδωρος Αϊδής, Ηλίας Αράπης, Αλέκος Αναστασίου, Νίκος Μπέικος, Σταύρος Βουρδάκης, Δημήτρης Δήμος, Αριστείδης Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις