Στη Λάρισα δοκιμάζεται σήμερα η ΑΕΚ

Τη Λάρισα εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα η ΑΕΚ. Ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Γιακουμάκης και Κλωναρίδης. Αντιθέτως, μέσα είναι οι Σιμόες και Ολιβέιρα που έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.
Ο Ολιβέιρα έχει περισσότερες πιθανότητες από τον συμπατριώτη του να παίξει από την αρχή. Αντίθετα, ο Σιμόες έχει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό του Γαλανόπουλου, που ήταν θετικός στο ντέρμπι «δικεφάλων».
Την Ξάνθη υποδέχεται σήμερα ο Παναθηναϊκός σε αγώνα που θα γίνει στη Ριζούπολη, αφού στο ΟΑΚΑ εκτελούνται εργασίες. Χωρίς τον Γιοάν Μολό θα παραταχθεί το «τριφύλλι» Ο Γάλλος μπορεί να ήταν βασικός στο ματς με τον Πανιώνιο και να σκόραρε με πέναλτι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως, ο Γιώργος Δώνης δεν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που δείχνει στις προπονήσεις και τον «έκοψε» από την αποστολή, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
Εκτός είναι οι Χατζηγιοβάνης Μαυρομμάτης, Αποστολάκης, Θεοχάρης και οι τραυματίες Μπεκ, Φάουστο και Σέχου. Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκεται ο Κίκο Μακέντα, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπώρησε.
Στην Ξάνθη πέραν του Δήμου Μπαξεβανίδη δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού.

Το πρόγραμμα
Σάββατο 5/10
17.15 Παναθηναϊκός-Ξάνθη
19.30 ΑΕΛ-ΑΕΚ
Κυριακή 6/10
15.00 Βόλος-Ατρόμητος
17.15 Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ
17.15 ΟΦΗ-Πανιώνιος
19.30 Άρης-Ολυμπιακός
Δευτέρα 7/10
20.00 Λαμία-Παναιτωλικός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις