Με Ντούνη η αποστολή του Ολυμπιακού Β. για τον αγώνα με την Βέροια

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ενόψει του αγώνα με την Βέροια για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, αύριο, Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 15:00, στο Γήπεδο Φιλιππούπολης (Λάρισα).

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Μάρκος Ντούνης, γεγονός που δείχνει πως ο προπονητής των ερυθρολεύκων υπολογίζει στον 27χρονο επιθετικό.

Ο Θωμάς Γράφας θα έχει στην διάθεση του τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Κλεμέντε, Ράντι, Στεφάνοβιτς, Βοσνακίδης, Γιδόπουλος, Γραικός, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μακρυωνίτης, Μπαρούτας, Μπουτζίκος, Ντούνης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την Θύρα 2 και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00.

Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.

Απαραίτητη για όλους τους φιλάθλους για την παραλαβή του εισιτηρίου και την είσοδο τους στο γήπεδο η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Τέλος παρακαλούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να μετακινηθούν μεμονωμένα στο πλαίσιο της ασφαλούς μετακίνησης τους από και προς το Γήπεδο Φιλιππούπολης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις