Αμφίβολος ο Διαμαντόπουλος με Πανσερραϊκό

Ερωτηματικό αποτελεί για τον Ολυμπιακό η συμμετοχή του Δημήτρη Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (27/9), καθώς ο 27χρονος επιθετικός αισθάνεται πόνους στον αστράγαλο και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Πάντως, ο επιθετικός των “ερυθρολεύκων” θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη και την Παρασκευσή και…

…αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις, θα τεθεί στη διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Θυμίζουμε, πως ο Διαμαντόπουλος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό και η τεχνική ηγεσία περιμένει να δει αν θα ο παίκτης θα είναι ετοιμοπόλεμος την Κυριακή. Θα είναι πλήγμα για τον Ολυμπιακό να μην αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα, τη στιγμή που ο Γουόρντεν δεν είναι έτοιμος 100% να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Επίσης, η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Ντιέγκο Λεόν, ο οποίος είναι τραυματίας και υποβάλλεται καθημερινά σε θεραπεία. Αν όλα πάνε καλά, ο Ισπανός μέσος θα προλάβει το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τη Ζάκυνθο εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις