Επεισοδιακό ματς και νίκη για την Κ-19 του Βόλου με Ατρόμητο

Το αήττητο της Κ-19 του Ατρρόμητου έσπασε η αντίστοιχη ομάδα του Βόλου που κέρδισε 2-1. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 5’ άνοιξαν το σκορ. Η βολιώτικη ομάδα απάντησε με τον Κυζιρίδη στο 25’. Οι κυανέρυθροι έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, συνέχισαν να πιέζουν ψάχνοντας το τέρμα που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Το γκολ ήρθε στο 36’, όταν μετά από κόρνερ του Οικονομίκου, ο Ρακής με προβολή έγραψε το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επεισοδιακό με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το ματς με εννέα παίκτες ενώ από τον πάγκο αποβλήθηκε ο Νίκος Τσιαντάκης. Το ματς πήρε φωτιά στο 62’ όταν οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρίτο τέρμα με τον Ρακή κι ενώ διαιτητής και επόπτης έδειξαν σέντρα, στη συνέχεια και μετά από μεταξύ τους διαβούλευση, ακύρωσαν το γκολ. Τρία λεπτά αργότερα ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες, μετά από αποβολή του Κορέλα. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή, πιέζοντας για την ισοφάριση, όμως το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου αντιστάθηκε σθεναρά, κρατώντας το υπέρ του σκορ έως το τέλος. Από το 88’ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκε και ο Λογαράς.

Τον αγώνα παρακολούθησε το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας όπως και οι ποδοσφαιριστές των μικρότερων ηλικιακών ομάδων του συλλόγου.

Κ-19 ΒΟΛΟΣ(Ξηρόφωτος): Κραβαρίτης, Μπόλης(25’ Φουρίκης), Στεργίοπουλος, Λογαράς, Ρακής, Κανελλάκης, Οικονομίκος(65’  Θεοδωρίδης), Πανταζέλος, Μπάλλας(85’ Κατσαγεωργίου), Κορέλας, Κυζιρίδης(85’ Ακριβόπουλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις