Α’ ΕΠΣΘ: Νίκες για Σαρακηνό, Ακρόπολη και Αγ. Παρασκευή

Με τρία παιχνίδια άνοιξε το Σάββατο η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Συγκεκριμένα στο Διμήνι ο Σαρακηνός νίκησε με 2-0 τη νεοφώτιστη Δάφνη, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Κώστας Φλίγκος με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα άνοιξε το σκορ, ενώ ο Τσιουρής ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των φιλοξενουμένων στο 70’.
Στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής η τοπική ομάδα επιβλήθηκε του Πρωτεσίλαου με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Μαστακούλης, ενώ δύο τρία λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Μεγαγιάννης έγραψε το 2-0 για την Αγία Παρασκευή. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βαλωτής με πέναλτι μείωσε το σκορ σε 2-1 στο 47’, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Η Ακρόπολη στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου νίκησε με 4-0 τον Πύρασο, που αγωνίστηκε ως γηπεδούχος. Ο Μάριος Φουρκιώτης μετά το «χατ τρικ» που σημείωσε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ματς με τον Τοξότη, πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο 30’ και στο 60’ και έφτασε τα έξι στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ), ενώ τα άλλα δύο γκολ της ομάδας του Σέσκλου σημείωσε ο Παγώνης στο 40’ και στο 75’.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην Α’ ΕΠΣΘ
Δάφνη-Σαρακηνός 0-2
Αγ. Παρασκευή- Πρωτεσίλαος 2-1
Πύρασος-Ακρόπολη 0-4

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις