Μόνο νίκη με Ποταμιά το σύνθημα στον Θησέα

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στον Θησέα για το σημερινό παιχνίδι (16.00) με την Ποταμιά, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγριάς.
Ο Θησέας έχει στο ενεργητικό του έναν βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος. αλλά κατά γενική ομολογία θα έπρεπε να έχει περισσότερους. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας από τον Πιερικό με 1-0, ενώ ακολούθησε η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Α.Ο. Σελλάνων.
Ο Θησέας υπερτερεί σε εμπειρία ενώ θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Εκείνο που χρειάζεται από τους παίκτες του είναι να δείξουν την απαραίτητη προσοχή χωρίς να υποτιμούν τον αντίπαλο.
Ο Λάκης Μπακάλης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αυτοί είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, Γιάννης Κυρίτσης, Μάνος Ιακωβίδης, Αποστόλης Ιωαννίδης, Θανάσης Μπόρας, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Σπύρος Παναγιώτου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Σταύρος Νιαώτης, Νίκος Κοτζαθανάσης, Κώστας Οικονόμου, Βασίλης Πέτσης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Ζαχαράκης, Αλέξανδρος Σιώμος, Ηλίας Βλάχος.
Το σημερινό παιχνίδι στην Αγριά ορίστηκε να διευθύνει ο Χρήστος Νίτσας της ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Μάνος και Θωμάς Ντελέζος, που ανήκουν στην ίδια Ένωση και παρατηρητής διαιτησίας ο Περικλής Τουτούκης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις