Επιστροφή στις νίκες με Ατρόμητο θέλει ο Βόλος (προαγγελία)

Την τρίτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θα επιδιώξει σήμερα Κυριακή ο Βόλος με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό στάδιο, σ’ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00.
Οι «κυανέρυθροι» έχουν το απόλυτο στο γήπεδό τους (δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με Άρη και ΟΦΗ) και θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις εντός έδρας επιτυχίες τους, προσθέτοντας άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Στο Πανθεσσαλικό έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, αν και οι αντίπαλοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, πράγμα που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία. Θα πρέπει οι «κυανέρυθροι» να βελτιώσουν αρκετά πράγματα στην ανασταλτική τους λειτουργία, ενώ και επιθετικά οφείλουν να γίνουν πιο αποτελεσματικοί. Σε κάθε παιχνίδι δημιουργούν φάσεις για γκολ, όμως η εκτελεστική τους δεινότητα δεν είναι η ανάλογη. Στο Πανθεσσαλικό έχουν σκοράρει δύο τέρματα, ενώ τρία γκολ έχουν σημειώσει μακριά από το Βόλο σε τρία ματς.
Ο Χουάν Φεράντο ζήτησε από τους παίκτες του να είναι πιο προσεκτικοί στα τελειώματα των φάσεων και τους τόνισε τη δυσκολία του κυριακάτικου παιχνιδιού.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Ο Χουάν Φεράντο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τερματοφύλακα τον Γκαραβέλη, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ένας εκ των Ντεντάκη, Λύρατζη και το αριστερό ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Δημόπουλος και Μπασόνγκ. Στο κέντρο, ως ανασταλτικοί μέσοι θα αγωνιστούν ο Τσοκάνης και ένας εκ των Μπαλογιάννη, Ατιάτ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί επίσης ο Μουνίθ, ενώ απόντος του τραυματία Ζοάο (ταλαιπωρείται από θλάση), στη θέση του θα παίξει για δεύτερο παιχνίδι ως βασικός, ο Χοακίν Τόρες (στη δεξιά πτέρυγα) με τον Μυστακίδη να κινείται στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Γέντρισεκ θα τοποθετηθεί στην κορυφή της επίθεσης. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και Μελίσσας, Διαμαντής, Τσαούσης, Μάξ, Ηλιόπουλος και Μάντζης.
*Στο μεταξύ η διοίκηση της ΠΑΕ πριν από την έναρξη του σημερικύ αγώνα θα βραβεύσει τον Χαβιέ Ουμπίντες για την προσφορά του στο βολιώτικο ποδόσφαιρο.

«Σφυρίζει» ο Γκορτσίλας
Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο Στάθης Γκορτσίλας από την Ένωση Μακεδονίας. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Ανδρέας Φωτόπουλος από την Αθήνα και δεύτερος ο Δημήτρης Μαυρουδής από την Ένωση Ηρακλείου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ένωση Ημαθίας. Στο VAR θα είναι o Θανάσης Τζήλος από την Λάρισα και βοηθός ο Πέτρος Πάτρας από την Θεσσαλονίκη. Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτρης Κύρκος από την Ένωση Θεσπρωτίας.

Volos FC Store στο Πανθεσσαλικό
Τη δυνατότητα να προμηθεύοντα προϊόντα της αγαπημένης τους ομάδας από ειδικό περίπτερο στο γήπεδο θα έχουν οι φίλοι του Βόλου από το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βόλος.
«Από τον σημερινό αγώνα του Βόλου με τον Ατρόμητο και σε κάθε εντός έδρας αγώνας της ομάδας, στο Πανθεσσαλικό στάδιο, θα λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο όπου θα πωλούνται οι επίσημες εμφανίσεις του Βόλου, καθώς επίσης και αναμνηστικά αντικείμενα (κούπες, αναπτήρες, στυλό κ.α.) με το λογότυπο της ομάδας.
Το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο θα λειτουργεί σήμερα έξω από τη θύρα των VIP από τις 12.00 το μεσημέρι, όταν και θα ανοίξουν οι Θύρες του Πανθεσσαλικού και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν είτε την επίσημη εμφάνιση του Βόλου, είτε τα αναμνηστικά τους αντικείμενα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις