Ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης», εξόρμηση στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Σήμερα (6/10) η 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ μας προσφέρει το κυρίως της «πιάτο» με τέσσερα ματς. Στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο Ηράκλειο αναμετρούνται ΟΦΗ και Πανιώνιος, ενώ στη Θεσσαλονίκη διεξάγεται το ντέρμπι μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού.

Βόλος-Ατρόμητος 15:00 (Novasports 1HD)
Στο Πανθεσσαλικό διεξάγεται ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Βόλο και Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες έπειτα από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, ώστε να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία, ενώ η ομάδα του Περιστερίου αποζητά να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Χουάν Φεράντο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πλην του Ζοάο. Χωρίς τους Βέλλιο, Μάντσον, Ταχίλα και Μέγιερι ταξίδεψε στο Βόλο ο Ατρόμητος.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 17:15 (Novasports 2HD)
Στην Τρίπολη διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους Αστέρας και ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες παραμένουν στους 3 βαθμούς έπειτα από ήττα στο Ηράκλειο. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έρχεται με ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ και θέλει το διπλό σε μία δύσκολη έδρα, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Απών για τους γηπεδούχος είναι ο τιμωρημένος Ματίας Ιγκλέσιας, αλλά Πασαλίδης και Χαουρέγκι μπήκαν στην αποστολή. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού Μίροσλαβ Στοχ και Δημήτρης Πέλκας θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη.

ΟΦΗ-Πανιώνιος 17:15 (Novasports 3HD)
Τον Πανιώνιο υποδέχεται ο ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Οι Κρητικοί βρίσκονται σε καλό… φεγγάρι και θέλουν ακόμη μία νίκη για να παραμείνουν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Ιστορικός ψάχνει αποτέλεσμα για να μειώσει ή να σβήσει εντελώς την τιμωρία του. Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, έχει μία σημαντική απουσία, αυτή του Μιγκέλ Μεγιάδο, ενώ ξανά εκτός έμειναν και Φελίπε Σόουζα – Δεληγιαννίδης. Για τον Πανιώνιο επέστρεψε Μασούρας, εκτός αποστολής είναι οι Ντομίνγκες, Εμμανουηλίδης, Άρτσε και Μανιάτης.

Άρης-Ολυμπιακός 19:30 (Novasports 1HD)
Το μεγάλο ματς της 6ης αγωνιστικής διεξάγεται στο «Κλ. Βικελίδης» μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας από την ΑΕΛ με θετικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ψάχνει αντίδραση έπειτα από το αρνητικό αποτέλεσμα στο Champions League, ώστε να επανέλθει ηρεμία. Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη, με τον Απόστολο Τερζή να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους. Εκτός της αποστολής των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά, χωρίς να υπάρχει κάποια έκπληξη από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις