Στοίχημα: Για τη νίκη στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ! (vid)

Κυριακή σήμερα (05/10) και το κουπόνι του στοιχήματος έχει… πολλά να δώσει. Το Betarades.gr είναι εδώ με κορυφαία προγνωστικά. Τη σημερινή μέρα λοιπόν, θα ασχοληθούμε με δύο παιχνίδια από την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, με το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ και το Άρης – Ολυμπιακός. Αμφότερα τα ματς βγάζουν αξιόλογα σημεία. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε τα πάντα για το πάμε στοίχημα, όπως αναλύσεις αγώνων, προγνωστικά, livescore, στατιστικά, και άλλα πολλά. Ας δούμε τώρα τις προβλέψεις μας!

Ανώτερος ο ΠΑΟΚ

Οι προτάσεις στοιχήματος της Κυριακής αρχίζουν από ένα πολύ σημαντικό ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ. Και οι δύο αντίπαλο, θέλουν για διαφορετικούς λόγους τους τρεις βαθμούς.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει πραγματοποιήσει πολύ άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν. Για την ακρίβεια, σχεδόν το χειρότερο που θα μπορούσε. Μετράει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες, στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Την περασμένη εβδομάδα, φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ. Έχασε με 3-1 και έδειξε ότι ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά του. Επιθετικά βρίσκει κάποιες λύσεις, αλλά αμυντικά έχει πολύ σοβαρά προβλήματα. Μάλιστα, εδώ και τρία συνεχόμενα ματς δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ.

Αυτές τις αδυναμίες θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση στην έδρα της ΑΕΚ. Άσχετα με το τελικό 2-2, οι Θεσσαλονικείς έκλεψαν την παράσταση και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα είχαν φύγει με τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει το «διπλό» για να μείνει σε τροχιά κορυφής. Είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα από τον Αστέρα και σκοπεύει να το αποδείξει αυτό και στο γήπεδο. Ήδη, από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, έδειξε ότι συνέρχεται.

Το φαβορί στις στοιχηματικές είναι δικαιολογημένα οι φιλοξενούμενοι. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είναι καλύτερη και μπορεί να βυθίσει κι άλλο τον κακό Αστέρα. Εμπιστευόμαστε τους «Ασπρόμαυρους» και πάμε με το ΠΑΟΚ -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά σε απόδοση 2.20.

Κερδίζει ο Ολυμπιακός

Πάλι για την έκτη αγωνιστική της Superleague, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Άρη. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που έχει μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες. Πάντως, και εδώ, υπάρχει φαβορί, όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις.

Ο Άρης λοιπόν, προέρχεται από την ήττα – σοκ από την ΑΕΛ με 2-3. Οι «Κιτρινόμαυροι», παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0, κατάφεραν να χάσουν. Ήταν μια κανονική αυτοκτονία για τον Άρη που έχασε σωρεία ευκαιριών, τουλάχιστον για να ισοφαρίσει. Η ομάδα του Τερζή δημιουργεί φάσεις, αλλά της λείπει η αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα στην αμυντική λειτουργία. Η απουσία του Κουέστα επίσης, φαίνεται σημαντική για τους γηπεδούχους.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν είναι και αυτός στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Μεσοβδόμαδα, ηττήθηκε με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα, για το Champions League. Αν μπορεί να βρει κανείς κάτι θετικό σε αυτό το ματς, είναι ότι ο Μαρτίνς ξεκούρασε αρκετούς βασικούς του. Η νίκη είναι μονόδρομος σήμερα για τους «Ερυθρόλευκους» που επιθυμούν να επιστρέψουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό θα το πετύχουν μόνο εφόσον αποδράσουν από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι και θα έχουν φρέσκα σημαντικά γρανάζια τους. Τα αμυντικά λάθη του Άρη δεν συγχωρούνται σε παιχνίδια όπως το σημερινό. Θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει, εύκολα ή δύσκολα. Επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 1.80.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για την 6η αγωνιστική της Superleague!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις