Λύγισε στην επανάληψη η Νίκη

Χωρίς βαθμούς επιστρέφει από την Κρήτη η Νίκη καθώς γνώρισε την ήττα από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League. Οι κυανόλευκοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στο 58’ και παρόλο που προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Μασκουνιάν στο 87’. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη στο 50’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Αποστολόπουλο δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση της μίας ώρας αγώνα.

Η άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι περισσότεροι από 1500 φίλοι του Ο.Φ. Ιεράπετρας συνοδεύτηκε από ένα παιχνίδι γεμάτο δύναμη και άγρια ομορφιά. Δυνατές προσωπικές μονομαχίες, πολλές κίτρινες κάρτες, τρία τέρματα, ένα δοκάρι και αρκετές φάσεις μπροστά στα καρέ των δύο ομάδων συνέθεσαν το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Βουζουνεράκειο.

Το ματς

Χωρίς σκορ το πρώτο μέρος

Οι κυανόλευκοι είχαν την ευκαιρία να παγώσουν «Λα Βουζουνέρα» όταν στο 2ο λεπτό ο Κρουθ από καλή θέση δεν ευστόχησε σε πλασέ μετά από κόρνερ του Ντομίνγκεθ. Σ’ ένα ισορροπημένο πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι έφτασαν για πρώτη φορά με αξιώσεις στην εστία του Αποστολίδη στο 14’, όμως το σουτ του Σκόνδρα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 24’ ακυρώθηκε γκολ για τον ΟΦΙ όταν ο Χιντζίδης γέμισε με φάουλ στην περιοχή της Νίκης με τον Κατσικοκέρη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και τον βοηθό να τον υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι που είχαν πάρει τα ηνία της μεσαίας γραμμής, έφτασαν μία ανάσα από το 1-0. Ο Αποστολόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Αποστολίδη, με τον πορτιέρε της Νίκης να λέει «όχι» στον επιθετικό του ΟΦΙ και στη συνέχεια να κερδίζει και φάουλ.

Άργησε να ξυπνήσει η Νίκη

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Γιάννη Μάγγου επέβαλε τον ρυθμό του και στο 50’ πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα του Στράτου Χιντζίδη που σημείωσε με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Πριν, η Νίκη συνέλθει από το 1-0 βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Συγκεκριμένα, στο 58’ ο Κατσικοκέρης πέρασε κάθετα στον Αποστολόπουλο που ευστόχησε από θέση βολής.

Η αντίδραση του Ισαάκ Χοβέ ήταν άμεσα περνώντας στο παιχνίδι τον Μασκουνιάν στη θέση του Μπαλάφα στο 64’ και στο 69’ τον Ιορδανίδη αντί του Βοσκόπουλου. Παρά το ρίσκο η Νίκη έγινε πιο επιθετική και προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Οι κυανόλευκοι θα μπορούσαν να μειώσουν άμεσα όμως ο Ροχάνο στο 70’ και ο Μασκουνιάν στο 73’ δεν ευστόχησαν από θέση τετ α τετ. Στην πρώτη περίπτωση το σουτ πέρασε άουτ ενώ στη δεύτερη σταμάτησε στο δοκάρι και έφυγε πλάγιο άουτ.

Στο 83’ η Νίκη πέτυχε γκολ με τον Μασκουνιάν όμως ο διαιτητής το ακύρωσε καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ. Τέσσερα λεπτά αργότεροι οι κυανόλευκοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι χάρη σε τέρμα του Μασκουνιάν μετά από γέμισμα του Ιορδανίδη. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα, με τη Νίκη να «βλέπει» πλέον τον επόμενο αγώνα με την Καλαμάτα εντός έδρας.

Ο.Φ. Ιεράπετρας: Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (76’ Μπάμπης), Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (75’ Μηνάς), Αναστασόπουλος (92′ Μάγκας)

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος (69’ Ιορδανίδης), Αλιατίδης, Παγώνης, Μπαλάφας (64’ Μασκουνιάν), Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία (84’ Τσιώλης), Κρουθ, Ροχάνο

Διαιτητής: Μαρόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Πηγή φωτό: ΟΦ Ιεράπετρας 1970

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις