Πρώτη νίκη για Θησέα, 5-0 την Ποταμιά

Ο Θησέας Αγριάς κατέκτησε την πρώτη του νίκη για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, επικρατώντας με 5-0 της Ποταμιάς. Το σκορ άνοιξε ο Σιώμος στο 4′ με μακρινό σουτ, ενώ το 2-0 σημείωσε ο Κοτζαθανάσης πέντε λεπτά αργότερα, με τον ίδιο τρόπο. Ο Βλάχος πέτυχε το 3-0, με κοντινό πλασέ στο 24′, ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, δεν σημειώθηκε άλλο τέρμα.

Ο Ζαχαράκης πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα στο δεύτερο μέρος, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 4-0 στο 77′. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε, ο Διαμαντόπουλος, έξι λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90′. Ο Θησέας Αγριάς ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, φτάνοντας σε μία δίκαιη και με ευρύ σκορ νίκη, η οποία χαροποίησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς και τους φιλάθλους της.

Σκόρερ: (4′ Σιώμος, 9′ Κοτζαθανάσης, 24′ Βλάχος, 77′ Ζαχαράκης, 84′ Διαμαντόπουλος).
Διαιτητής: Νίτσας (Λάρισας).
Βοηθοί: Μάνος, Ντελέζος (Λάρισας).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Ι. Κυρίτσης, Ιακωβίδης, Γιαουπλάρι (72’ Μπόρας), Ε. Βαν Ντε Γουίχε, Χατζησταμάτης (67’ Γαλανόπουλος), Πέτσης, Σιώμος, Βλάχος (59’ Ζαχαράκης), Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης (64’ Διαμαντόπουλος).
ΠΟΤΑΜΙΑ: Ανδρούτσος, Μπούμπουρης (82’ Χρυσικός), Αθανασόπουλος (82’ Γιανναλόπουλος), Ξαγάρας, Φαρμάκης, Κατσαρής, Νούλας (80’ Ηλιάδης), Λέρης, Ρομάν, Γεννιτσαρόπουλος, Ζαραβέλης (46’ Σταμούλης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις