Ηττήθηκε με 2-0 από τον Ατρόμητο Παλαμά ο Διαγόρας

Δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Διαγόρα, με την ομάδα του Στεφανοβικείου να χάνει με 2-0 από τον Ατρόμητο Παλαμά στο γήπεδο των Καμινάδων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και για τον 3ο όμιλο.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα δέχθηκε το πρώτο γκολ στην αρχή της αναμέτρησης (9’) και το δεύτερο στο τελευταίο δεκάλεπτο (83’) από τον ίδιο παίκτη, τον Κόκκινο.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο, με τον Ατρόμητο να ανοίγει το σκορ στο 9’, όταν ύστερα από σέντρα σουτ του Κόκκινου, η μπάλα βρήκε στον Λάιο και κατέληξε στα δίχτυα του Πρίφτη για να γίνει το 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι καλές επιθετικές προσπάθειες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και από τις δύο ομάδες, ενώ στην επανάληψη ο Διαγόρας προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, χωρίς πάντως τα σουτ των Ζιάκα 52’ και 65’, Κουβελά (φάουλ) στο 61’ να ανησυχήσουν την άμυνα του Ατρομήτου.

Στο 69’ ο Πρίφτης κράτησε στο ματς τον Διαγόρα με εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Μίχου, ωστόσο, στο 83’ έγινε το 2-0. Ο Κόκκινος βρέθηκε σε θέση βολής και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Διαιτητής: Κουκούλης (Λάρισας).
Βοηθοί: Καραγιάννης, Μίχος (Λάρισας).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κούτσικος, Μπαντής (86’ Αλεξόπουλος), Ζάρρας, Λιάπης, Χρ. Οικονόμου,
Μπασιάκας, Μίχος (75’ Αντωνίου), Βαγγελάκος, Κατσιγιάννης, Ζάγκος (70’ Γ. Οικονόμου), Κόκκινος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καραμπούζης, Σπαθής, Πρασσάς (70’ Δίντσης), Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος (85’ Σιγαλάκος), Κουβελάς, Αλεξίου, Αλαμάνης (20 λ.τρ. Καλύβας), Παπαγεωργίου (55’ Τανός), Ζιάκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις