Θ. Γράφας: Πληρώσαμε την αδράνεια και την έλλειψη συγκέντρωσης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θωμάς Γράφας, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Βέροια στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως δεν βγήκε το παιχνίδι στην ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” ρίσκαραν για να σκοράρουν, όταν ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο, για να δεχθούν από λάθη δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των “ερυθρολεύκων”: «Έγινε ένα παιχνίδι πάρα πολύ δυνατό και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, στο δεύτερο μέρος, μόλις ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε για να πάρουμε το παιχνίδι, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, όπως είναι η Βέροια. Δυστυχώς, όμως, δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να ξεχάσεις γρήγορα, να σκύψεις το κεφάλι και να δουλέψεις.
Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο μας, τον οποίο στεναχωρήσαμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, το πρωτάθλημα έχει δρόμο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, γιατί όλες οι ομάδες είναι καλές και ανταγωνιστικές. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Βέροια».
Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός μετά την αποβολή του Πέντα και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε η ομάδα: «Αλλάξαμε το σχηματισμό μας, παίξαμε με διάταξη 4-3-3 και αφήσαμε στο παιχνίδι ότι επιθετικογενή ποδοσφαιριστή είχαμε. Όταν είσαι 0-0 και έχεις αριθμητικό πλεονέκτημα δεν μπορείς να βγάλεις κάποιον επιθετικογενή παίκτη. Τροποποιήσαμε την τακτική μας και στο τέλος αγωνιστήκαμε με διάταξη 4-4-2. Πληρώσαμε, όμως, την αδράνεια μας και την έλλειψη συγκέντρωσης και χάσαμε ένα ματς, το οποίο δεν έδειχνε ότι θα το χάναμε».
Για τη συνέχεια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα: «Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει ούτε τη 2η, ούτε την 5η αγωνιστική. Εμείς αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Μάλιστα, ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι για μας με τα Τρίκαλα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα και βλέπουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδος, έναν θεσμό που μας ενδιαφέρει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις