“Σαρωτικός” ο Ρήγας, 8-1 τη Σκιάθο

Εντυπωσιακός ο Ρήγας Φεραίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Σκιάθο, την οποία συνέτριψε με 8-1 στο Βελεστίνο και έκανε το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.
Στο 7’ ο Ρήγας άνοιξε το σκορ με σουτ του Γάρου. Στο 16’ ο Νικολαΐδης με εκτέλεση ισοφάρισε σε 1-1 για την Σκιάθο.
Ο Ρήγας στη συνέχεια πέτυχε τρία τέρματα, μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη. Στο 38’ ο Γάρος με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1.
Στο 43’ ο Σέττος με ωραία κίνηση και σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έγραψε το 3-1. Το 4-1 ήρθε στο 45’ και πάλι από τον Σέττο με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» σημείωσαν άλλα τέσσερα τέρματα. Τα 48’ ο Γάρος από κοντά ανέβασε τον δείκτη στο 5-1, ενώ στο 56’ είχαμε το 6-1 όταν μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Σέττου και πάσα στον Γάρο, ο τελευταίος πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του τέρμα.
Στο 77’ ο Χότζα με ωραίο τελείωμα σημείωσε το 7-1, ενώ στο 86’ ο Αλμασίδης στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ρήγα σημείωσε το 8-1 με ωραίο σουτ.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Απ. Καλαϊτζίδης (46’ Ανατολής), Χότζα, Ιωάννου, Ζωγράφος, Ράπτης (25’ λ.τρ. Αλμασίδης), Κακάνης (46’ Κατσούδας), Γάρος, Ν. Καλαϊτζίδης, Μιχολίτσης, Νασιακόπουλος, Σέττος (56’ Μπομπότης).
ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσάκος, Σταμέλος (24’ λ.τρ. Γκιαουράκης), Α. Τζελάι, Τουρναβίτης, Ντάμτσιος, Μπρέγκου, Πρόκο, Αλί, Νικολαΐδης, Μανωλιός (68’ Τσότσι), Τάσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις