Από ένα βαθμό πήραν Τοξότης και Αγία Άννα

Τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ πήρε ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Τοξότης. Οι «κυανέρυθροι» στο βοηθητικό του ΕΑΚ αντιμετώπισαν την Αγία Άννα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, ύστερα από ένα ωραίο παιχνίδι. Πάντως, αν κρίνουμε από το γεγονός πως η Αγία Άννα ενισχύθηκε σημαντικά φέτος με παίκτες έμπειρους, η ισοπαλία είναι απόλυτα θετικό αποτέλεσμα για τον Τοξότη.
Ο Τοξότης στο 33’ άνοιξε το σκορ, όταν ο Γερακίνης τροφοδότησε τον Παπουτσή, με τον νεαρό επιθετικό να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Μάλιστα, στο 40’ ο Ντίτσιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Θανάση Χρυσοχού να κάνει δύο τα τέρματά της, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Δουλάς απέτυχε και αυτός να σκοράρει, με τον Αϊντίνι να αποκρούει, με τη μπάλα να βρίσκει εκ νέου το δοκάρι.
Η Αγία Άννα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 67’ με πέναλτι του Τζοβάρα, το οποίο κέρδισε ο Δημολιός.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γερακίνης, Γώγος (76’ Δεμίρης), Νταγκούλης, Ν. Δενελάβας, Σκλαπάνης, Ντίτσιος, Παπουτσής (85’ Κόρμπας), Λ. Δενελάβας, Δουλάς (60’ Λέτσος), Μάστορας (86’ Πλόχα).
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Δημολιός, Γούτσιος, Μπασδάνης, Ζαρίφης (72’ λ.τρ. Σ. Τσιουρέλης), Φιλατζικιώτης, Σπ. Ζάγκας (55’ Κολώνιας), Χατζητρακόσιας, Σφάκας (60’ Καλαμίδας), Τζοβάρας, Αντωνίου (46’ Τσουκάλης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις