Σ. Ρόκας: Εμείς οι παίκτες φταίμε, εμείς θα το… γυρίσουμε

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Στάθης Ρόκας, μιλώντας εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού για την ήττα από τη Βέροια, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την ευθύνη της ήττας. Εξέφρασε, ωστόσο, τη βεβαιότητα πως η ομάδα θα ανακάμψει και θα παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατή στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάθη Ρόκα: «Μια δύσκολη μέρα για εμάς. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Την ευθύνη την έχουμε καθαρά εμείς οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος. Κανένας προπονητής και κανένας διοικούντας.
Ήμασταν εμείς για 70-80 λεπτά αυτοί που δείχναμε πως θα παίρναμε το παιχνίδι, αλλά μόνοι μας το χάσαμε. Να μας γίνει ένα μεγάλο μάθημα αυτό το ματς, ειδικά το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο.
Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να αποδείξουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και δεν νοείτε να χάνουμε τέτοια παιχνίδια. Συγγνώμη από τον κόσμο και τους ευχαριστούμε πολύ που ήρθαν στη Φιλιππούπολη. Αυτή την δύσκολη στιγμή πρέπει να μας συσπειρώσει και να δείξουμε πραγματικά ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν ξέρω αν οδηγήσει στην άνοδο ή στην δεύτερη θέση, αλλά θα το επαναλάβω είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Μέχρι στιγμής, όμως δεν το έχουμε δείξει. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και είναι από τις χρονιές που νιώθει πως δουλεύουμε πραγματικά επαγγελματικά. Την ευθύνη σαν πιο μεγάλος μέσα στα αποδυτήρια την παίρνω εγώ. Εμείς οι παίκτες φταίμε και εμείς να είστε σίγουροι θα το γυρίσουμε…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις