Αποστολίδης: Ούτε ο διαιτητής δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το γκολ

Ο Μάνος Αποστολίδης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στην Ιεράπετρα. Ο πορτιέρε της Νίκης στάθηκε στο ακυρωθέν γκολ της Νίκης τόνισε χαρακτηριστικά πως ούτε ο διαιτητής δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το τέρμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνου Αποστολίδη όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Ήρθαμε να παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα, ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει τον ενθουσιασμό γιατί ήταν η πρώτη της εμφάνιση σε επαγγελματική κατηγορία. Ξέραμε ότι θα μπούνε δυνατά και πρέπει να ήμαστε σοβαροί. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, με κάποιες στατικές φάσεις μας έβαλαν μέσα στην περιοχή μας, ανταπεξήλθαμε όμως, ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν απειληθήκαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι και με κόντρα άνεμο θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε λίγο από πίσω, δεχθήκαμε ένα γκολ από τον Στράτο Χιντζίδη, που ξέρουμε τι πόδι έχει, ήταν ένα αριστοτεχνικό και πολύ δυνατό φάουλ. Βοήθησε και ο άνεμος την πορεία της μπάλας. Στο δεύτερο γκολ έγιναν κάποια αμυντικά λάθη που γίνονται στο ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε, πήραμε τα ηνία του αγώνα, μειώσαμε το σκορ και θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει.

Ακυρώθηκε κι ένα γκολ που ούτε οι παίκτες της Ιεράπετρας δεν καταλάβανε γιατί ακυρώθηκε. Πιστεύω ούτε ο κόσμος αλλά ούτε κι ο διαιτητής κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε. Μετά που μίλησε με τον επόπτη, μάλλον, κατάλαβε. Δεν θα σταθούμε σ’ αυτά. Αυτά γίνονται. Εμείς ήμασταν αποφασισμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι και κοιτάζουμε μπροστά. Να ευχηθώ καλή σεζόν στην Ιεράπετρα που και με τον κόσμο που μαζεύει θα είναι καλή και αξιόλογη και υγεία πάνω απ’ όλα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις