Ένωσαν τις δυνάμεις τους, διαιτητές και κριτές μπάσκετ στον Βόλο (photos)


Μοιράσου το άρθρο

Διαιτητές και κριτές μπάσκετ στη Μαγνησία ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται ένα καλύτερο αύριο για το βολιώτικο μπάσκετ. Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στο Βόλο ο αγιασμός της νέας χρονιάς των μελών του ΣΔΚΜ και του Συνδέσμου Κριτών.

Παρόντα όλα τα μέλη των δύο Συνδέσμων, οι διεθνείς διαιτητές κ.κ. Καρακατσούνης Χάρης και Ζαχαρής Δημήτρης,  ο διαιτητής Α1 Λευτέρης Καλογερόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ κ. Νίκος Φαρμάκης, οι εκπρόσωποι της ΕΣΚΑΘ κ.κ. Κρεμαστάς Απόστολος, Φραγκούλη Ευγενία, Καραγκούνης Παναγιώτης, η δημοσιογράφος και Δημοτική Σύμβουλος Βόλου κα Ελένη Παπαθανασίου, μα και το αρχαιότερο μέλος του Συνδέσμου διαιτητών κ. Τάκης Παπουτσής.

Άψογοι οικοδεσπότες ο πρόεδρος του ΣΔΚΜ κ. Δημήτρης Τζαφλέρης και ο πρόεδρος των κριτών κ. Μπάμπης Μαντούδης ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλές επιτυχίες στα μέλη τους, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν οι κ.κ. Φαρμάκης, Κρεμαστάς, Φραγκούλη, Καραγκούνης. Παπουτσής και Παπαθανασίου. Όλοι ευχήθηκαν τα καλύτερα στους δύο συνδέσμους, ενώ αναφέρθηκαν ιδιαίτερα τόσο στον κ. Ζαχαρή που έγινε φέτος διεθνής, όσο και στον κ. Χάρη Καρακατσούνη που φέτος ολοκληρώνει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στα διεθνή γήπεδα του μπάσκετ.

Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του goalpost.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις