Τελειώνει ο Αντωνίου, ποια τα ονόματα που παίζουν στη Λαμία

Δεν είναι κρυφό πως η Λαμία έδινε τελικό στο ματς με τον Παναιτωλικό. Με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ματς, αντιλαμβάνεται κανείς πως ο Αντωνίου βρίσκεται πια με το ένα πόδι εκτός. Η αλλαγή προπονητή σιγοψιθυριζόταν από το ματς με τον Πανιώνιο. Με το που χάθηκε εκεί η νίκη, άρχισαν οι πρώτες κουβέντες.

Στη διοίκηση πριν καν αρχίσει το ματς έλεγαν πως ο Αντωνίου αποχωρεί σε περίπτωση που δεν οδηγήσει τη Λαμία στη νίκη. Μένουν πλέον οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από εκεί και πέρα, οι πρώτες επαφές με τους επόμενους έχουν ήδη γίνει. Προ ημερών χτύπησε το τηλέφωνο του Σάββα Παντελίδη. Εκείνος ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται και οι «κυανόλευκοι» θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Το ένα όνομα που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα είναι ο Άκης Μάντζιος. Ξεκίνησε τη σεζόν με τον Πανιώνιο, αποχώρησε μετά την ήττα στην Τούμπα και υπάρχει πολύ καλή άποψη εντός των τειχών για εκείνον. Το δεύτερο είναι ο Μπάμπης Τεννές. Γνωρίζει τη Λαμία όσο κανείς, αλλά αρκετοί στα αποδυτήρια έχουν σημαντικές ενστάσεις και πιέζουν με τον τρόπο τους να μη γυρίσει. Η σχέση του, πάντως, με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου παραμένει πολύ καλή -παρά τα όσα έγιναν όταν έφυγε- και από τη στιγμή που εκείνος παίρνει τις αποφάσεις, αυτό είναι το σημαντικό…

Πηγή: sportime.gr