Έξι γκολ σε δύο ματς δέχθηκε ο Βόλος

Προβλήματα στην ανασταλτική του λειτουργία αντιμετωπίζει ο Βόλος και αυτό το δείχνουν και οι αριθμοί. Στα δύο τελευταία παιχνίδια δέχθηκε από τρία γκολ (από Ξάνθη και Ατρόμητο), ενώ ακόμη και στα ματς όπου η ομάδα κράτησε ανέπαφη την εστία της, με Άρη και ΟΦΗ, οι αντίπαλοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ και ήταν και θέμα τύχης που δεν σκόραραν.
Από την άλλη, οι «κυανέρυθροι» δημιουργούν φάσεις μπροστά στις αντίπαλες εστίες, έχουν πετύχει συνολικά επτά γκολ, όμως βάσει των ευκαιριών που έχουν δημιουργήσει, ο αριθμός αυτός είναι μικρός. Θα πρέπει να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια κι αυτό θα έρθει μέσα από τις προπονήσεις και από τα παιχνίδια, με την ομάδα να αποκτά περισσότερη χημεία με την πάροδο του χρόνου.
Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Βόλος δεν διαχειρίστηκε το προβάδισμα των δύο τερμάτων που απέκτησε σχετικά νωρίς και το πλήρωσε με ήττα, που ήταν η πρώτη στο Πανθεσσαλικό και την τρίτη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, τα τρία γκολ που πέτυχε ο Ατρόμητος ήταν τα πρώτα που δέχθηκε η ομάδα του Χουάν Φεράντο στην έδρα της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις