Δικαιολογεί τον Σκουλά ο Κουκουλάκης για τα οφσάιντ στο Παναθηναϊκός-Ξάνθη

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης φέρεται να δικαιολόγησε, λόγω απουσίας γραμμής, τους Σκουλά και Νικολακάκη για τις λανθασμένες αποφάσεις τους στο Παναθηναϊκός-Ξάνθη.
Ο Παναθηναϊκός έχει -δικαιολογημένα- μεγάλα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα στη Ριζούπολη, καθώς είδε να του ακυρώνεται ένα κανονικό γκολ ως οφσάιντ κι ένα άλλο που δεν έπρεπε να μετρήσει στο 93′, χάρισε τελικά τη νίκη στην Ξάνθη.

Οι αποφάσεις πάρθηκαν από τους Σκουλά και Νικολακάκη που εκτέλεσαν χρέη Video Assistant Referee (VAR και Assistant VAR). Σύμφωνα ωστόσο με όσα αναφέρει στη στήλη του στη “Live Sport” ο Βασίλης Βέργης, ο υπεύθυνος για την εκπαίδευση των διαιτητών στο VAR, Μιχάλης Κουκουλάκης τους δικαιολόγησε, καθώς στην απουσία γραμμής για το οφσάιντ, θεωρώντας πως ήταν στην προσωπική αντίληψη του Σκουλά αυτά που είδε, άρα κι αυτά που υπέδειξε στον Κομίνη.

Όπως εμφανίζεται να έλεγε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο VAR και ο AVAR δεν βλέπουν τη γραμμή του οφσάιντ στη δική τους εικόνα, όπως δηλαδή συμβαίνει με τους τηλεθεατές, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να τους δίνει το κανάλι που παρακολουθούν τη δική του γραμμή και να βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

Κατά τον Μιχάλη Κουκουλάκη, από τη στιγμή που ο Σκουλάς και ο Νικολακάκης δεν είχαν την πιστοποιημένη γραμμή του VAR για το οφσάιντ, έκριναν με βάση την προσωπική κρίση τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις