Ήδη τέσσερις προπονητές είναι παρελθόν από ομάδες της Football League

Έχουμε διανύσει μόλις δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και ήδη τέσσερις προπονητές αποτελούν παρελθόν από τις ομάδες. Στον Διαγόρα Ρόδου, μια ομάδα που άρχισε τη χρονιά με στόχο να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο, δεν συνεχίζει ο Σούλης Παπαδόπουλος, με τον Πέτρο Ρουτζιέρη να αναλαμβάνει, προσωρινά τουλάχιστον, την τεχνική ηγεσία της ομάδας και θα καθίσει στον πάγκο στο ματς της Κυριακής με τον Θεσπρωτό.
Επίσης, ο Πέτρος Δημητρίου παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω, μετά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα (ήττα από την Καλαμάτα εντός έδρα και ισοπαλία με την Καβάλα εκτός). Ήδη η διοίκηση του «Σίτι» αναζητεί τον αντικαταστάτη του, ενώ μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται είναι και αυτό του Σάκη Τσιώλη.
Επίσης, από τον Ιάλυσο Ρόδου αποχώρησε πρόσφατα και ο Σάκης Παπαβασιλείου, με τον κ. Καραμπατάκη να παίρνει τη θέση του.
Θυμίζουμε, πως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των ομάδων, ο Δημήτρης Μουρούτης είχε αποχωρήσει από τον Θεσπρωτό, για να αναλάβει ως προπονητής ο Χουάν Ρότσα.
Πάντως, μέχρι τις 28 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν, βάσει προγράμματος, άλλες τρεις αγωνιστικές. Για να δούμε, θα υπάρξουν κι άλλοι προπονητές στην κατηγορία που δεν θα προλάβουν να κάνουν… παρέλαση;

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις