Ολυμπιακός Β.: Θέλει νίκη με Απόλλωνα Π. για να επανέλθει η ηρεμία

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζονται αύριο Τετάρτη με το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, το οποίο θα διεξαχθεί στις 16.00 στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας, ενώ την προσεχή Κυριακή για την 3η αγωνιστική τους Φούτμπολ Λιγκ ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Τρίκαλα, τα οποία προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Διαγόρα με 2-1 στη Ρόδο.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να μαζέψουν τα… κομμάτια τους και να παρουσιαστούν δυνατοί και ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, καθώς μια καλή εμφάνιση και μια νίκη-πρόκριση, θα βοηθήσει στο να επανέλθει η ηρεμία και το καλό κλίμα στην ομάδα, ενόψει του ντέρμπι με τα Τρίκαλα.
«Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Μάλιστα, ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι για μας με τα Τρίκαλα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Βλέπουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδος, έναν θεσμό που μας ενδιαφέρει», τόνισε ο Θωμάς Γράφας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις