Τούρκοι τραγουδούν «Ελλάς ολέ ολέ» (video)

Ακούμε πολλές φορές το κλισέ “ο αθλητισμός ενώνει” και νομίζουμε ότι κάτι τέτοιο μένει μόνο στα χαρτιά. Κι όμως, οι λαοί, μέσω των σπορ δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, κάτι που μας δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πώς μπορούν να συνυπάρξουν.

Αυτό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στην παραλία της πόλης Βερσάρ της Κροατίας, όταν η ομάδα της Τουρκίας τραγούδησε με πάθος το γνωστό σύνθημα “Ελλάς Ολέ Ολέ!”! Αυτό συνέβη στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος minifootball, miniEURO 2015.

Πρόκειται για μία γιορτή του αθλήματος, με το “ευ αγωνίζεσθαι” να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα μεταξύ των 32 χωρών που συμμετέχουν.

Έτσι, η ομάδα της Τουρκίας πιστοποίησε για πολλοστή φορά τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με την Ελληνική ομάδα και στην παραλία της γραφικής πόλης της Κροατίας δε σταμάτησε να επευφημεί την Ελλάδα, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης με την Ισπανία για τη φάση των ομίλων! Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να υπάρξει μια κοινή απόφαση από πλευράς Τούρκων παικτών για να στηρίξουν τη χώρα μας στο κρίσιμο αυτό ματς..

Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει του λόγου του αληθές: Τούρκοι παίκτες και συνοδοί να τραγουδούν υπέρ της χώρας μας και να το διασκεδάζουν με την καρδιά τους!

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις