Συνεργασία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Β. με ασφαλιστική εταιρεία

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή και τη συνεργασία με την K-Insurance για την παροχή ασφάλισης από ατύχημα στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές όλων των ηλικιακών ομάδων. Αναλυτικά:

«Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου εξελίσσεται, πρωτοπορεί και προσφέρει στους ποδοσφαιριστές της υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, θέτοντας με τον τρόπο αυτό ψηλά τον πήχη στον τοπικό αθλητισμό, με σεβασμό προς τα παιδιά και τα αθλητικά ιδεώδη.
Σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4/10/2019, η Επιτροπή Διαχείρισης της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τη συνεργασία με την K-Insurance ένα από τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά πρακτορεία της Μαγνησίας, καθώς στα πλαίσια της συντονισμένης προσπάθειας που γίνεται, κρίθηκε απόλυτα αναγκαία η παροχή ασφάλισης από ατύχημα στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές όλων των ηλικιακών ομάδων.
Όπως ενημέρωσε η υπεύθυνη του ασφαλιστικού πρακτορείου κα Αναστασία Παπαγεωργίου σε συνεργασία με την Allianz, μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι μικροί αθλητές και οι προπονητές τους εξασφαλίζουν ότι θα έχουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη και θεραπεία σε περίπτωση οποιουδήποτε τραυματισμού ή ατυχήματος τόσο στην περιοχή της προπόνησης και των αγώνων εντός Μαγνησίας όσο και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε σαφές ότι πρώτη και κυριότερη μέριμνα και στόχος της Επιτροπής Διαχείρισης της Ακαδημίας είναι η συνεχής αναβάθμιση των παροχών προς τους νεαρούς αθλητές σε ό,τι αφορά την αθλητική τους εκπαίδευση σε συνδυασμό με την υγεία και την ασφάλειά τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις