Χωρίς Super League 2 και αυτή η εβδομάδα

Θετικές εξελίξεις περίμεναν τα μέλη της Super League 2 την προηγούμενη εβδομάδα όταν αποφάσιζαν την αναστολή του πρωταθλήματος, όμως αυτές ακόμα δεν έχουν έρθει. Ο διαγωνισμός για την κατάθεση προσφορών που αφορά στην τηλεοπτική παραγωγή ολοκληρώνεται την Τετάρτη (09/10), η Εκτελεστική Επιτροπή, θα ασχοληθεί μία ημέρα αργότερα με το θέμα που έθεσε η λίγκα σχετικά με τη βιωσιμότητά της, οπότε μοιραία δράση δεν θα υπάρξει ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η διοργανώτρια αρχή συγκάλεσε νέο ΔΣ για την Πέμπτη (10/10, 14.00), ώστε να ενημερώσει τα μέλη της σχετικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και να καταλήξει στην πιο συμφέρουσα πρόταση για την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έως την Τρίτη (08/10) οκτώ τουλάχιστον εταιρείες είχαν εκφράσει ενδιαφέρον.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Σας γνωρίζουμε πως την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 14.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

Τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Ενημέρωση για τις προσφορές των εταιρειών τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, πρωταθλήματος 2019-2020.
Διάφορα Θέματα».

flnews.gr