Νίκη ψυχολογίας θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Β. με Απόλλωνα Π. (pregame)

Δεύτερο παιχνίδι σε διάστημα τριών ημερών δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στη Λάρισα. Οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη φορά θα υποδεχθούν στο στάδιο Αλκαζάρ τον Απόλλωνα Πόντου, για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αναμέτρηση είναι «νοκ άουτ» και θα αρχίσει στις 16.00.
Θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη-πρόκριση, σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση, προκειμένου να επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα, ενόψει και του ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή με τα Τρίκαλα εκτός έδρας.
Ο Θωμάς Γράφας στην ομιλία του προς τους παίκτες ανέλυσε τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής και τους ζήτησε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να αποφύγουν στιγμές ολιγωρίας, οι οποίες έχουν στοιχίσει από δύο γκολ και στα τρία επίσημα παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου. Ο Αθηναίος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον βασικό – μέχρι τώρα – τερματοφύλακα Ηλία Μακρυωνίτη, καθώς ο Γιδόπουλος θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Ο νεαρός Γιάννης Ζάχος θα καθίσει στον πάγκο, καθώς θα είναι ο ένας από τους δύο παίκτες κάτω των 20 ετών (ο άλλος είναι ο Καρακώστας) που θα πρέπει, βάσει προκήρυξης του Κυπέλλου, να έχει η ομάδα στην 18αδα.
Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν δύο βασικοί παίκτες, οι Ιμπάν Ράντι και Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, προκειμένου να ξεκουραστούν και να είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί με τα Τρίκαλα την προσεχή Κυριακή εκτός έδρας. Για δεύτερο σερί ματς δεν συμπεριλήφθηκε στην 18αδα ο Βραζιλιάνος Ντάγκλας Τζέφερσον, ενώ εκτός έμειναν και οι Κόλα, Καναβός, Πριόνας, Μπακουλάτι, Ενγκομπά, καθώς και οι τραυματίες Μαρούδας και Πάσχος.
Για πρώτη φορά στη διάθεση του Θωμά Γράφα βρίσκεται ο Θανάσης Δεινόπαπας, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο σήμερα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Οι 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Λάρισα για το παιχνίδι με τη Βέροια είναι οι: Γιδόπουλος, Ζάχος, Βοσνακίδης, Κλεμέντε, Γραικός, Δεινόπαπας, Καρακώστας, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπαρούτας, Μπουτζίκος, Ντούνης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός.

«Σφυρίζει» ο Πανυτσίδης
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κώστας Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Γρεβενών, με βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκζα από την ΕΠΣ Λάρισας και Θανάση Στεφούλη από την ΕΠΣ Γρεβενών. Παρατηρητής θα είναι ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις