Βόλεϊ: «Δύο στα δύο» για τις κορασίδες του Γ.Σ. Αλμυρού

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα Κορασίδων πετοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού επί της Ελασσόνας με 3-0 σετ για το πρωτάθλημα της Α1 Θεσσαλίας, το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Αλμυρού.
Οι νεαρές αθλήτριες του βόλεϊ υπό της οδηγίες του Χρήστου Μακρή, δυσκολεύτηκαν στο πρώτο και στο δεύτερο σετ, από την πολύ καλή ομάδα της Ελασσόνας, αλλά κυριάρχησαν στο τρίτο το οποίο κατέκτησαν με χαρακτηριστική άνεση.
Κρατώντας την ψυχραιμία τους στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, οι Κορασίδες του Αλμυρού προσέφεραν ταυτόχρονα εντυπωσιακό θέαμα στους φίλους του αθλήματος, που έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τη μαζική προσέλευση στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Τα σετ: 25-22 (30′), 25-23 (32′), 25-8 (22′).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ (Μακρής): Χασιώτη, Τσιγάνη, Τσανή, Νάτζιου, Μπουκουβάλα, Μητσογιάννη (αρχηγός), Μαχά, Κωτούλα, Κωνσταντίνου, Κυρίτση, Κούτε, Αραμπατζή Χ., Αραμπατζή Σ., Μαυρογέννη.
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Παναγιώτου): Σεβαστού (αρχηγός), Παρλάτζα, Τσίμπα, Τζημαγιώργη, Νικοπούλου Χ., Μακρυθανάση, Νικοπούλου Γ., Παναγιώτη, Κυριλλίδη, Γκουγκουμάτη, Χάντε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις