Σκοτ Σκάιλς για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Σε αναζήτηση τεχνικού βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά το διαζύγιο με τον Ντέιβιντ Μπλατ κι εκείνος που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει ενδέχεται να είναι ένας παλιός μας γνώριμος.

Σύμφωνα με τη “Live Sport” η περίπτωση του Σκοτ Σκάιλς εμφανίζεται τη δεδομένη στιγμή ως η επικρατέστερη, έχοντας ορίζοντα ως το τέλος της σεζόν. Ο 55χρονος Αμερικανός προπονητής έχει θητεία 14 ετών στο ΝΒΑ, κατά την οποία έδωσε 948 αγώνες με Φίνιξ Σανς, Σικάγο Μπουλς, Μιλγουόκι Μπακς κι Ορλάντο Μάντζικ, παραμένοντας χωρίς δουλειά από το 2016.

Ο Σκάιλς, που το 1996-97 είχε καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ με τον οποίο τερμάτισε στην 3η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, προτάθηκε στον Ολυμπιακό, καθώς θέλει να κάνει restart στην καριέρα του και η προοπτική της Ευρωλίγκας είναι άκρως δελεαστική.

Από την ελληνική αγορά ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει το προβάδισμα, αλλά επαφή δεν είχε γίνει μέχρι χθες, αφού ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στη Βοστώνη, παρακολουθώντας την προετοιμασία των Σέλτικς. Είναι πιθανό πάντως να υπάρξει ραντεβού μετά την επιστροφή από τς ΗΠΑ, που είναι προγραμματισμένη για αύριο. Ο Μπαρτζώκας πάντως είναι δεδομένο ότι θα ζητήσει πολυετές συμβόλαιο και δεσμευτικές εγγηήσεις, ύστερα από τον επεισοδιακό τρόπο που είχε αποχωρήσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις