«Είτε κερδίσουμε, είτε όχι, θα έχουμε παλέψει»

Η Εθνική δεν έχει κάποιο μυστικό και οι επιτυχίες της οφείλονται στη δουλειά που κάνουν οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, σύμφωνα με τον Κώστα Μανωλά που έκανε δηλώσεις στη «Marca». Ο 23χρονος στόπερ ανέφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να προσφέρουν μια διέξοδο στους Έλληνες, ώστε να ξεχαστούν, λόγω των δύσκολων στιγμών που περνάνε και χαρακτήρισε σπουδαία ομάδα την Κόστα Ρίκα.

«Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε την ποιότητα των άλλων ομάδων, αλλά η ψυχή μας είναι τεράστια. Δεν υπάρχει μυστικό ούτε ελληνικό θαύμα, μόνο δουλειά, γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να αφήσουμε και την τελευταία… ρανίδα του αίματός μας, να κυνηγήσουμε κάθε μπαλιά σαν να είναι η τελευταία. Δεν έχουμε άλλο τρόπο. Είτε κερδίσουμε, είτε όχι, θα έχουμε παλέψει», είπε αναφερόμενος στο προφίλ της Ελλάδας.

Για τους Έλληνες οπαδούς, ανέφερε: «Παίζουμε γι’ αυτούς. Η κρίση έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα, υπάρχει πολύς κόσμος που υποφέρει και ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά και όλα τα σπορ εν γένει είναι μία διέξοδος που τους κάνει να ονειρεύονται, να ξεχνιούνται, να είναι χαρούμενοι. Αυτό είναι το Μουντιάλ, το όνειρο μιας ολόκληρης χώρας».

Επίσης, ανέφερε: «Κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς, όχι παραπέρα. Πρόκειται για ποδόσφαιρο και το κάθε ματς είναι ο κόσμος όλος. Ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι κάτι δεν μπορεί να συμβεί».

Επόμενη στάση είναι η φάση των «16» με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα και για το συγκεκριμένο ματς, σχολίασε: «Η χαρά μας είναι απίστευτη. Είναι μόλις το τρίτο Μουντιάλ της Ελλάδας και η πρώτη φορά που περνάμε στους 16. Ξέρουμε ότι μας περιμένει μία σπουδαία ομάδα, που κατάφερε να προκριθεί μπροστά από τρεις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες. Παίζουν καλά, είναι επιθετικοί κι έχουν έναν σπουδαίο τερματοφύλακα. Εμείς θα μείνουμε πιστοί στον χαρακτήρα της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις