Διαγόρας: Προσπάθεια συσπείρωσης μετά την αποχώρηση Σούλη

Αναταράξεις προέκυψαν στην ομάδα του Διαγόρα, μετά από την αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και τις δηλώσεις του έμπειρου προπονητή, ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές για ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Με πρωτοβουλία της διοίκησης, έγινε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές το βράδυ της Δευτέρας στην Λέσχη του «γηραιού», προκειμένου οι αθλητές να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που προέκυψαν στην ομάδα.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, με τον Διαγόρα να βγαίνει ενωμένος και πιο δυνατός ενόψει της συνέχειας, με τους ποδοσφαιριστές να παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Η διοίκηση του «γηραιού» ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές ότι στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο Πέτρος Ρουτζιέρης… μέχρι νεοτέρας, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Football League με αντίπαλο τον Θεσπρωτό.

Στα αγωνιστικά

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Τρίκαλα, καθώς είχαν ρεπό.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά το πρωί, στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου.
Σήμερα όλοι οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» θα προπονηθούν το απόγευμα στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει Θεσπρωτού.

Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί σε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Τώρα όσον αφορά στον Στάθη Προβατίδη, ο έμπειρος αμυντικός συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν αν θα είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο του «γηραιού», καθώς εκτός από τον Κριστιάνο Μεντί που υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

 Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις