Αναβλήθηκε το ΔΣ της Super League 2

Δε θα διεξαχθεί την Πέμπτη το ΔΣ της SL2 το οποίο οδηγήθηκε σε αναβολή καθώς υπήρξε νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παραγωγή των αγώνων. Έτσι το διοικητικό συμβούλιο μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα έπειτα από την εξέλιξη αυτή.

Ο λόγος της απρόσμενης αναβολής έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΕΡΤ την ύστατη στιγμή ζήτησε νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για κατάθεση προσφορών σε High Definition και όχι Standard Definition που είχε ζητηθεί αρχικά.

Αν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση σε αυτήν τη διαφοροποίηση προφανώς έχει να κάνει με την πρόθεση της ΕΡΤ, σε περίπτωση συμφωνίας, να καλύπτει τα παιχνίδια μέσω του ERT Sports.

Ο νέος διαγωνισμός έχει προθεσμία υποβολής έως τη Δευτέρα (14/10).

Αναλυτικά:

«Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις εταιρίες τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για υποβολή προσφορών με τεχνικές προδιαγραφές High Definition.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 14η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364).
Πληροφορίες: [email protected], 210 3386345 (κα Κωνσταντίνα Μαργαρίτη)».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις