Χαραλαμπίδης: Έχει βαριά φανέλα ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΓΣ Αλμυρού, η οποία διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι (Τετάρτη, 23/9) στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού και βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους» με σκορ 4-0, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για το σημερινό παιχνίδι της ομάδας του, την πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό, τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, αλλά και για τον Ντιέγκο Λεόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου:

«Κάναμε ένα τελευταίο τεστ σήμερα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα και πιο συγκεκριμένα για ορισμένους παίκτες που ήρθαν τελευταία στιγμή και δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Ο Γουόρντεν σιγά σιγά αποθεραπεύεται, έχει μπει στην ομάδα και θέλαμε να τον δούμε πώς πατάει. Για άλλους παίκτες, όπως ο Πολύζος, ο Νάστος και ο Ντεπέτρις θέλαμε να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Θεωρώ ότι τα παιδιά έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πάρα πολύ καλούς συνδυασμούς, παίξαμε συνδυαστικό παιχνίδι και κάναμε δύο πολύ όμορφα γκολ. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Σίγουρα χρειάζεται κι άλλος χρόνος για κάποιους, αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσουν γήγορα και αυτοί να μας βοηθήσουν».

Για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα με τον Πανσερραϊκό τόνισε: «Η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ καλά στην προετοιμασία. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι η ομάδα μέσα στις Σέρρες θα είναι πολύ καλή. Ξέρουμε ότι η ομάδα είναι μεγάλο όνομα. Η φανέλα της είναι βαριά και στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Να έχουμε και τύχη και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά».

Για τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο ανέφερε: «Ήρθαμε σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο για να ξεκουραστεί πριν το ματς με τον Απόλλωνα έως και σήμερα. Αύριο θα μπει κανονικά στην προπόνηση, ώστε να μπορέσει με κάποιες θεραπείες και λίγη παραπάνω ξεκούραση να είναι έτοιμος με τον Πανσερραϊκό. Θα παίξει 100% με τον Πανσερραϊκό. Θα είναι στην ομάδα».

Για τον Ντιέγκο Λεόν: «Ο Λεόν πάει πολύ καλά και μου είπαν οι γιατροί ότι από Δευτέρα – Τρίτη θα είναι κανονικά στην προπόνηση».

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ από το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΓΣ Αλμυρού εδώ: Φιλική “τεσσάρα” του Ολυμπιακού Β. στον Αλμυρό

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις