Θ. Γράφας: Αυτή η νίκη θα μας τονώσει την ψυχολογία

Νίκη που θα βοηθήσει σημαντικά στην ανάταση της ψυχολογίας, χαρακτήρισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θωμάς Γράφας, αυτή επί του Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στις δηλώσεις του τόνισε:
«Ήταν ένα παιχνίδι για το θεσμό του Κυπέλλου, ύστερα από το άτυχο παιχνίδι για την ομάδα μας την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα. Παίξαμε με έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Απόλλων Πόντου, είναι μία καλή, έμπειρη ομάδα και καλά δουλεμένη. Το παιχνίδι είχε ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Καταφέραμε τακτικά να είμαστε αρκετά καλοί, κυρίως μετά το πρώτο 15λεπτο και πήραμε μία νίκη, η οποία πρώτα απ’ όλα μας τονώνει την ψυχολογία μας και δεύτερον μας δίνει το δικαίωμα να συμμετέχουμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν. Ομολογώ, πως είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι από την ήττα που κάναμε στο παιχνίδι με τη Βέροια».
Για τη συνέχεια και το παιχνίδι με τα Τρίκαλα: «Μπήκαμε σε μία λογική να φρεσκάρουμε την ομάδα, ξεκουράζοντας κάποιους ποδοσφαιριστές, καθώς την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αν και όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Σας μιλάω υπεύθυνα, δεν υπάρχει στην κατηγορία ένα παιχνίδι που να το χαρακτηρίζεις πιο εύκολο από κάποιο άλλο. Θα είναι ένα ντέρμπι το ματς με τα Τρίκαλα. Πάμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις