Τουτουντζόγλου: Καλό μπάσκετ και στο τέλος το ταμείο

Για 5η συνεχόμενη χρονιά το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου με τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου, μπροστάρη της Δ.Ε., πραγματοποίησε εκδήλωση παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της ομάδας. Στην ίδια εκδήλωση η διοίκηση του τμήματος τίμησε την ομάδα του 1983-84 που κατέκτησε την άνοδο στην Α’ Εθνική και βράβευσε τους μεγάλους χορηγούς του τμήματος.

Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου πήρε πρώτος τον λόγο ευχαριστώντας, πρώτα απ’ όλα, τους παρευρισκόμενους ενώ στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους της φετινής προσπάθειας.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του προέδρου της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης όπως απομαγνητοφωνήθηκε από το goalpost.gr:

«Πέμπτη χρονιά στο τιμόνι του τμήματος μπάσκετ και πέμπτη χρονιά που κάνουμε παρουσίαση φανέλας, ρόστερ και χορηγών. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που τιμήσατε με την παρουσία σας την εκδήλωση και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μία εκδήλωση που συνάδει με το όνομα και το μέγεθος ενός Συλλόγου όπως η Νίκη Βόλου. Η σημερινή εκδήλωση έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες. Ένας λόγος που χαίρομαι ιδιαίτερα σήμερα είναι ότι επί προεδρίας μου και με το διοικητικό συμβούλιο του τμήματος θα βραβεύσουμε την ομάδα του 1983-84 που κατάφερε και έφτασε την ομάδα στην Α’ Εθνική. Τότε που το Κλειστό του Βόλου γέμιζε από δύο χιλιάδες κόσμο για να δει αυτά τα παιδιά, γιατί παιδιά ήταν τότε, 16,17 και 20 ετών.

Επίσης, ένας άλλος λόγος που χαίρομαι ακόμη περισσότερο είναι ότι θα τιμήσω τον αδερφικό μου φίλο, τον Χάρη Καρακατσούνη, ο οποίος κοσμεί τα ελληνικά και διεθνή γήπεδα διαιτητεύοντας σπουδαία παιχνίδια.

Αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορούσε να στεφθεί με επιτυχία αν δεν υπήρχε η συμπαράσταση του κόσμου και των επιχειρηματιών που στηρίζουν με κάθε τρόπο. Ο κόσμος με την αγορά των καρτών διαρκείας σπάζει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ο κόσμος παρόλο που η ομάδα υποβιβάστηκε στηρίζει ακόμη περισσότερο. Οι χορηγοί παρά την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, εκτιμούν το έργο μας και στηρίζουν όχι μόνο τη Νίκη Βόλου αλλά και το μπάσκετ της πόλης μέσω της ομάδας μας.

Ελπίζω πως και φέτος θα παρακολουθήσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία, να παίξουμε καλό μπάσκετ και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο.

Ευχαριστώ και πάλι όλους τους παρευρισκόμενους και να ευχηθώ εκ μέρους όλων σ’ έναν αθλητή μας που είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, στον Μιχάλη Φρουσκλιά, ο οποίος θα χειρουργηθεί στο τέλος του μήνα, να έχει καλή επιτυχία και να επιστρέψει σιδερένιος. Η ομάδα θα του σταθεί σε κάθε βήμα μέχρι να επανέλθει και πιστεύω πως όλοι μαζί θα έχουμε μία καλή μπασκετική χρονιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις