Ιμεράι: Κόσμημα για τη Νίκη Βόλου ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου

Ο Νίκος Ιμεράι είναι από τους επιχειρηματίες που στέκονται δίπλα στο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου και στον Μπάμπη Τουτουντζόγλου καθώς, όπως τονίζουν οι ίδιοι, τους συνδέει ειλικρινής φιλία. Ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, βρέθηκε στην εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας και βραβεύτηκε από τη διοίκηση του μπάσκετ για την προσφορά του στην ομάδα.

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Νίκος Ιμεράι δήλωσε στα ΜΜΕ:

«Βρίσκομαι εδώ κατόπιν πρόσκλησης του φίλου μου, του Μπάμπη Τουτουντζόγλου. Όπως έχω πει πολλές φορές ο Μπάμπης για τη Νίκη Βόλου είναι κόσμημα και μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν αυτόν, που δουλεύουν μέρα-νύχτα για τον σύλλογο. Ήρθα για να τιμήσω τον φίλο μου, τον Μπάμπη, άλλωστε κι εγώ ανήκω σ’ αυτόν τον σύλλογο. Θα βοηθήσω τον φίλο μου τον Μπάμπη ώστε η ομάδα μπάσκετ να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Μακάρι και το ποδόσφαιρο να βρει τον δρόμο του και η ομάδα να πάει καλά. Ποιος δεν το θέλει;»

Για το αν έχει δει μέχρι τώρα την ομάδα του ποδοσφαίρου: «Δεν έχω δει την ομάδα μέχρι τώρα αλλά απ’ ότι έχω πληροφορηθεί μεσοεπιθετικά είναι καλή»

Για το αν του λείπει η ενασχόλησή του με την ομάδα: «Μου λείπει αλλά έχω βρει παρηγοριά και αλλού (σ.σ. αστειευόμενος)»

Για την φωτογραφία που ανέβασε με την διοίκηση της περασμένης σεζόν: «Με την διοικητική ομάδα αυτή έχουμε περάσει μαζί καλές στιγμές αλλά και λύπες. Βέβαια, οι περισσότερες ήταν οι καλές στιγμές και θα τις θυμάμαι για πάντα»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις