Σκοπελίτης: Πανέτοιμοι στο ντέρμπι με τα Τρίκαλα

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης είναι από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που σε κάθε παιχνίδι δίνει τον καλύτερό του εαυτό και δικαίως έχει κερδίσει μία θέση στο βασικό σχήμα. Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Βέροια, όσο και για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τα Τρίκαλα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φίλιππου Σκοπελίτη:
«Eίχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη Βέροια. Θεωρούσαμε ότι ήταν ένα δικό μας παιχνίδι και δεν πιστέψαμε ποτέ ότι θα το χάναμε. Όμως, δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα, για δύο ημέρες δουλέψαμε πολύ στην ψυχολογία μας και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο μπορέσαμε και πήραμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή τη νίκη και την πρόκριση.
Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τα Τρίκαλα. Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι, ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει και να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα».
Στη συνέχεια ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε για τη δήλωση του Στάθη Ρόκα ότι οι παίκτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ήττα και την κακή εικόνα στο ματς με τη Βέροια και για το τι ήταν αυτό που άλλαξε σε λίγες ημέρες και ο Ολυμπιακός μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο: «Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον αρχηγό μας. Ασφαλώς και φταίμε για την ήττα από την Βέροια. Η αντίπαλη ομάδα έμεινε από το 52’ με 10 παίκτες. Τι άλλο να θέλουμε για να κερδίσουμε; Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι είναι μία οικογένεια και ειδικά όταν έρχονται δύσκολες στιγμές. Μιλήσαμε μεταξύ μας, αναλύσαμε τι φταίει και νομίζω πως αυτό βγήκε στο ματς με τον Απόλλωνα και θα βγει και στις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις