Πάνοπλος με Τρίκαλα ο Ολυμπιακός Βόλου

Το παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 13/10 στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων, απασχολεί τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα δεν έχουν σημειώσει ακόμη νίκη (μία ισοπαλία και μία ήττα) και βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία.

Η αποστολή του Ολυμπιακού στα Τρίκαλα είναι δύσκολη, απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από δύο θετικά εκτός έδρας αποτελέσματα με Ιωνικό (ισοπαλία στην πρεμιέρα) και με Διαγόρα (νίκη στη Ρόδο).

Η νίκηπ-πρόκριση στο Κύπελλο επί του Απόλλωνα Πόντου αναμένεται να επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των παικτών του Θωμά Γράφα, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να έχει ξεκούραστους στη διάθεσή του και τους Ιμπάν Ράντι και Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, οι οποίοι προφυλάχθηκαν στο ματς του Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης και δεν αγωνίστηκαν.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ενώ από τη στιγμή που είναι ετοιμοπόλεμοι οι Μάρκος Ντούνης και Θανάσης Δεινόπαπας (ο πρώτος αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ο δεύτερος πέρασε ως αλλαγή στο τέλος του παιχνιδιού), ο Θωμάς Γράφας έχει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να επιλέξει τους 18 πιο έτοιμους παίκτες για το ντέρμπι με τα Τρίκαλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις