Νίκη Βόλου: 10€ γενική είσοδος – Δωρεάν οι κάτω των 18

Την ίδια πολιτική στις τιμές των εισιτηρίων με τον πρώτο εντός έδρας αγώνα τηρεί η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και στο ματς με αντίπαλο την Καλαμάτα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στη Λάρισα και η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Για ακόμη μία φορά τα παιδιά ηλικίας έως 17 ετών θα εισέλθουν δωρεάν.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία εισόδου του στο Γήπεδο Φιλιππούπολης Λάρισας, για τον αγώνα της ομάδας μας με την Καλαμάτα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2019-2020, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 16:00.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Τα παιδιά μέχρι 17 ετών θα μπουν στο γήπεδο δωρεάν. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως οι φίλαθλοι που έχουν αιτηθεί αγορά εισιτηρίου διαρκείας και ακόμα δεν το έχουν στα χέρια τους ή στο κινητό τους ή δεν το έχουν εξοφλήσει, θα έχουν κανονικά πρόσβαση στο γήπεδο, με την επίδειξη της απόδειξης που έχουν λάβει από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη Θύρα 2, ενώ οι εκδρομείς από την Καλαμάτα θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 1. Και στις δύο πόρτες θα υπάρχουν εκδοτήρια εισιτηρίων, τα οποία θα ξεκινήσουν να λειτουργούν από τις 14:30. Την ίδια ώρα, φυσικά, θα είναι ανοικτές κι οι θύρες για την προσέλευση των θεατών. Όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας που επιθυμούν να ταξιδέψουν την Κυριακή στη Λάρισα, θα υπάρχει προπώληση στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής, στην οδό Μαιάνδρου, δίπλα στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, το απόγευμα της Παρασκευής και του Σαββάτου (11-12/10) από τις 17:30 μέχρι τις 20:30.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας κι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας και να έρθουν στο γήπεδο, με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της κοινής μας και μεγάλης μας αγάπης και με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή της Νίκης μας στα θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 – Γιατί… Νίκη είσαι!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις