Τσιώλης: Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί με Καλαμάτα

“Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί” τονίζει ο Αποστόλης Τσιώλης μιλώντας στο επίσημο site της ΠΑΕ Νίκη Βόλου σχετικά με το προσεχές ματς με αντίπαλο την Καλαμάτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αποστόλη Τσιώλη:

“Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, παίζουμε φέτος σε ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα, θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και αυτήν την αγωνιστική, δουλέψαμε πολύ καλά με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, αυτήν την εβδομάδα. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με πάθος, με πίστη σε μια καλή εμφάνιση. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί.

Θα προτιμούσαμε να παίζουμε μέσα στον Βόλο, εντός έδρας. Από ‘κει και πέρα, όμως, πιστεύω πως ο κόσμος θα είναι πάλι κοντά μας, τον θέλουμε στη Λάρισα κι είμαστε σίγουροι ότι θα είναι εκεί. Με τη σειρά μας, όμως, πρέπει να αποδείξουμε στον κόσμο που θα έρθει ότι δικαιώθηκε που ταξίδεψε, για να να μας δει. Τίποτα άλλο, κοιτάμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι και πάμε για τη νίκη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις