Λώττας: Με πάθος και τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό

Στην επίσημη σελίδα του Α.Ο. Τρίκαλα στο Facebook έδωσε συνέντευξη ο Αριστείδης Λώττας. Ο πρώην ερυθρόλευκος και νυν Τρικαλινός ποδοσφαιριστής μίλησε για το προσεχές θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων και κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει με την παρουσία ώστε ο ΑΟΤ να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λώττα:

«To παιχνίδι στη Ρόδο ανήκει στο παρελθόν. Τώρα παίζουμε ένα ντέρμπι θεσσαλικό στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτά που μας έχει πει ο κόουτς και με τη θέληση, το πάθος και τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Για το πού πιστεύει πως θα κριθεί το παιχνίδι: «Σε αυτά τα ματς όταν είσαι συγκεντρωμένος, έχεις θέληση, πάθος και βγάλεις στο γήπεδο αυτά που έχεις δουλέψει τότε δεν έχεις πρόβλημα. Σίγουρα χρειάζεται και τύχη».

Το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Μετά από πολύ καιρό ο φίλαθλος κόσμος των Τρικάλων θα δει την ομάδα και πάλι να παίζει στην έδρα της, έγινε μια προσπάθεια από τη διοίκηση και έχει αλλάξει το γήπεδο. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προσπάθειες που έχει κάνει η διοίκηση και όλοι μαζί και με τον κόσμο που τον καλούμε στο γήπεδο να μας βοηθήσει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις