Καταπέλτης ο Κοσμίδης κατά της Ομοσπονδίας Καράτε

Καταπέλτης ο Αρχηγός και Εκπρόσωπος του SHINYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ στην Ελλάδα, Γιώργος Κοσμίδης, κατά της ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για το γεγονός πως αφήνουν να εννοηθεί πως ο “Σύλλογος Υπέρτατης Αλήθειας και Συνεργασίας” έχει διαγραφεί από μέλος της. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Κοσμίδη:

“Ο Aρχηγός – Eκπρόσωπος του Shinkyokushinkai Karate στην Ελλάδα, κος Γεώργιος Κοσμίδης, αναγνωρισμένος προπονητής της Αθλητισμού, ιδρυτικό μέλος και επί 27 χρόνια Μέλος του ΔΣ και πρώην Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), επιθυμεί να γνωστοποιήσει στο φίλαθλο, και όχι μόνον, κοινό της ευρύτερης περιοχής της πόλης του Βόλου και του Νομού Μαγνησίας τα πιο κάτω:

“Εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων), η με αριθμό 7347/2015 απόφαση, δυνάμει της οποίας ακυρώθηκε και εξαφανίσθηκε η από 13-3-2015 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της πιο πάνω Ομοσπονδίας, δυνάμει της οποίας είχε διαγραφεί ο “Σύλλογος Υπέρτατης Αλήθειας και Συνεργασίας”, (ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ) τον οποίον ίδρυσε το 1985 και διδάσκει μέχρι σήμερα ως προπονητής ο ίδιος με την βοήθεια σήμερα και της πρωταθλήτρια Ευρώπης, Βίκυ Κοσμίδου (18 χρόνια Μέλος της Εθνικής Ομάδος με πολλές διεθνείς διακρίσεις), στο Βόλο επί της οδού Ανθίμου Γαζή 115 (πίσω από τα δικαστήρια).

Η ακυρωθείσα απόφαση ήταν παντελώς παράνομη, ανήθικη και αντικαταστατική και λήφθηκε κάτω από την πίεση του επίτιμου Προέδρου κου Γερόλυμπου και των συνεργατών του, καθώς ο κος Κοσμίδης ήταν αυτός που αντέδρασε στις υπεξαιρέσεις χρηματικών ποσών της Ομοσπονδίας από την προαναφερθείσα γιάφκα, με σχετικές καταγγελίες προς τους αρμόδιους Εισαγγελείς, καταγγελίες οι οποίες έχουν πάρει την μορφή της δικαστικής διερεύνησης και ως εκ τούτου δεν αργεί η ημέρα που οι υπεύθυνοι θα βρεθούν εκεί που τους αξίζει (ο νοών νοείτο) καθώς ήδη τα ποντίκια έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν το σαπιοκάραβο της λεηλατημένης Ομοσπονδία (παραίτηση γενικού γραμματέα και άλλων).

Στην κατάπτυστη και επονείδιστη αυτή πράξη έχουν συμμετάσχει και δύο τοπικοί Σύλλογοι, των οποίων το θράσος έφτασε μέχρι του σημείου να διαδίδουν πως “ο Σύλλογος του Κοσμίδη έκλεισε”. Τους πληροφορούμε πως ο Σύλλογος ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KΑΡΑΤΕ , λειτουργεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι τα βαθιά γεράματα του κ.Κοσμίδη και δεν είναι του Γιώργου Κοσμίδη αλλά όλων αυτών των εκατοντάδων Αθλητών που έχυσαν ιδρώτα και αίμα μαζί με τον δάσκαλό τους και προς απογοήτευσή τους ούτε έκλεισε ούτε πρόκειται να κλείσει. Αντίθετα κάποιοι άλλοι θα αντιμετωπίσουν πολύ σύντομα τον πέλεκυ της δικαιοσύνης γι΄ αυτά που έκαναν και διέδιδαν”.

Όσον αφορά δε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης , για την παράνομη διαγραφή του πρώτου Συλλόγου ΚΑΡΑΤΕ της Μαγνησίας , οι κύριοι εκπρόσωποι των τοπικών Συλλόγων που ψήφισαν την διαγραφή του , να είναι σίγουροι ότι σύντομα θα γίνουν οι σχετικές αγωγές για ηθική και υλική βλάβη του και για την λάσπη και ρίχνουν στην τοπική κοινωνία . Είναι αίσχος διότι κάποιοι από αυτούς που φέρουν τον τίτλο του δασκάλου σήμερα διδάσκουν ήθος, σεβασμό, συμπεριφορά.

Και αν θέλουν να προσελκύσουν Αθλητές και παιδιά στους Συλλόγους τους πρώτα θα πρέπει να έχουν παιδεία ,μόρφωση ,ήθος, συμπεριφορά και αληθινό ενδιαφέρον.Μερικοί από αυτούς περάσαν από τον Σύλλογο για πολλά χρόνια και διδάχθηκαν το Άθλημα του ΚΑΡΑΤΕ από τον προπονητή Γιώργο Κοσμίδη.Τα δελτία τους ως Αθλητές στον Ιστορικού Σύλλογο ΚΑΡΑΤΕ της Μαγνησίας , υπάρχουν στα αρχεία του.

Αυτοί οι Κύριοι οι Βολιώτες , οι συμπολίτες ψήφισαν την διαγραφή του Συλλόγου , ενός Συλλόγου που τους ανέδειξε ως Αθλητές και αργότερα ως εκπαιδευτές . Ο βρώμικος και ο αθέμιτος ανταγωνισμός που επέλεξαν αυτοί οι κύριοι να είναι σίγουροι ότι δεν θα περάσει , διότι όλοι γνωρίζουν την Ιστορία ,την διαδρομή και την προσφορά στο Άθλημα του ΚΑΡΑΤΕ , του Γιώργου Κοσμιδη το τεχνικό και αγωνιστικό του επίπεδο καθώς και τον τρόπο διδασκαλίας του”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις