Βασικοί με την Εθνική, Πασχαλάκης και Χατζηδιάκος

Ο Τζον Φαν Σιπ γνωστοποίησε στους διεθνείς την ενδεκάδα στο ματς με την Ιταλία και αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ξεκινάει βασικός και ο Χατζηδιάκος.

ε μια απόφαση που προκαλεί αρκετά ερωτηματικά προχωρά ο Τζον Φαν Σιπ στον αποψινό (21:45) αγώνα της Εθνικής με την Ιταλία στο “Ολίμπικο” για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Ο λόγος είναι ότι προτιμά τον Πασχαλάκη για τα γκολπόστ έναντι του Βλαχοδήμου, την στιγμή που αρχικα τον είχε εκτός κλήσεων, τον κάλεσε μετά τον τραυματισμό του Μπάρκα και τώρα του δίνει φανέλα βασικού, αφήνοντας εκτός τον πορτιέρε της Μπενφίκα.

Ο Χατζηδιάκος θα είναι παρτενέρ του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Μπακάκης και αριστερά ο Σταφυλίδης. Οι Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης και Ζέκα θα είναι στον άξονα, με τους Μπακασέτα, Λημνιό και Κουλούρη στην τριάδα της επίθεσης.

Αυτές είναι οι επιλογές του προπονητή, αυτές γνωστοποίησε στους παίκτες στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή και μένει να φανεί αν μπορεί να υπάρξει αλλαγή στο σκεπτικό του προπονητή, όταν η ομάδα φτάσει στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις