ΕΤΟΙΜΟΙ οι αθλητές της Ακαδημίας SHINKYOKUSHINKAI KARATE ΒΟΛΟΥ για το Πανελλήνιο

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία των Αθλητών-Πρωταθλητών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ SHINKYOKUSHINKAI KARATE ΒΟΛΟΥ (Υπέρτατη- Αλήθεια -Συνεργασία), για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΑΡΑΤΕ Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών της ΕΛΟΚ που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα. Οι αθλητές που θα αγωνισθούν είναι οι Σιούρας Βίκτωρας στα -57 κιλά Εφήβων, Μπέκας Βασίλειος στα -62 κιλά Εφήβων, ΚΑΤΑ Εφήβων καθώς και η αθλήτρια Κίσσα Ευαγγελία η οποία θα αγωνιστεί στα ΚΑΤΑ Νεανίδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής Σιούρας Βίκτωρας ξεκίνησε την προετοιμασία του αρχές του καλοκαιριού κάτω από την επίβλεψη του πρωταθλητή μας Κρίσιλα Ιωάννη και της πρωταθλήτριας Κοσμίδου Βίκυς. Και οι 3 αθλητές προετοιμάζονται και προπονούνται εντατικά με την προσωπική καθοδήγηση και διδασκαλία της Βίκυς αλλά και του Δασκάλου Γιώργου Κοσμίδη ,οι οποίοι ευελπιστούν σε μια διάκριση , με στόχο την συμμετοχή τους στην εθνική Ομάδα.

Οι 2 εκ των 3 αθλητών θα συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ,χωρίς να καταβάλουν το προβλεπόμενο παράβολο συμμετοχής (Δωρεάν) με επίσημη διαβεβαίωση της ΕΛΟΚ ,και προκειται για την Κίσσα Ευαγγελία και Μπέκα Βασίλειο. Η ηθική και υλική ζημία που υπέστη ο σύλλογος ,το τελευταίο τετράμηνο εξ αιτίας της άδικης και παράνομης διαγραφής του, θα είναι το επόμενο θέμα που θα ασχοληθεί το ΔΣ , τις επόμενες ημέρες κατά παντός υπευθύνου.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ο πιο παλιός Σύλλογος ΚΑΡΑΤΕ στην Μαγνησία με έτος ιδρύσεως το 1985, είναι Μέλος της Ελληνικής Ομοσσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ με άυξοντα αριθμό 011 και από τους μοναδικούς Συλλόγους στην Μαγνησία και στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ με συνεχή παρουσία σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις με πολλές διεθνείς διακρίσεις.Οι πρωταθλητες που αναδείχθηκαν απο την ιδρυσή του και συμμετείχαν με την εθνική ομάδα της ΕΛΟΚ σε διεθνείς διοργανώσεις ειναι αρκετοί και φανερώνουν την προσφορά του και την επιτυχημένη πορεία στον τοπικό Αθλητισμό της Μαγνησίας.